Altınordu’da sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları sürüyor

Altınordu’da sıcak asfalt ve beton yol çalışmaları sürüyor

Altınordu'nun kırsal mahallelerinde sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarına devam ediliyor, bu sayede ulaşım sorunları çözüme kavuşuyor. Biz, Altınordu Belediyesi olarak, altyapı, üstyapı ve ulaşım alanlarında yatırımlar yaparak, hem merkezdeki hem de kırsal bölgelerdeki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Belediye Başkanımız Aşkın Tören'in liderliğinde, son beş yılda yürüttüğümüz çalışmalarla, Hürriyet Mahallesi'nde toplamda yaklaşık dört kilometre uzunluğunda yolu sıcak asfalt ve betonla kaplayarak hizmete açtık.

Bölgelere büyük bir rahatlama getirdi.

Özellikle Akbulut sokakta gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması, Hürriyet Mahallesi'ni ve çevre mahalleleri, Kabadüz ilçesi ve Çambaşı Yaylası gibi önemli noktalara bağlayarak, bölge halkının yaşamını kolaylaştırdı. Bu çalışma, hem mahallemize hem de çevre bölgelere büyük bir rahatlama getirdi.

Bizler, belediye olarak, büyüklerimize, gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Her biri bizim için değerli; dost, arkadaş, kardeş. Başarılarımızı sizlerin desteği ve dualarıyla elde ettik ve elde etmeye devam edeceğiz. Yüzlerinizdeki tebessüm ve dillerinizden eksik olmayan dualar, bizim en büyük gücümüz. Allah sizlerden razı olsun, bizi sizlere mahcup etmesin.

Mahalle sakinleri olarak biz de yapılan hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Belediyemizin çalışmaları sayesinde mahallemizde ve çevre bölgelerde ulaşım çok daha rahat ve güvenli hale geldi. Başkanımız Aşkın Tören ve ekibine teşekkür ederiz, yaptıkları çalışmalar hayatımızı kolaylaştırıyor ve mahallemizin kalkınmasına büyük katkı sağlıyor.

Önceki Haber Orduhaber.com.tr, Ordu'nun Nabzını Tutacak!
Sonraki Haber Vivense'de Neler Oluyor?
Benzer Haberler

Vivense'de Neler Oluyor?

Deneme 9 EN

Deneme 9 FR

Deneme 9